Computervloer reinigen

Ruimtes waar uw servers of andere bedrijfskritieke hightechapparatuur staan, laat u natuurlijk onderhouden en reinigen door een specialist. Ondeskundig handelen kan immers enorme gevolgen hebben voor de continuĆÆteit van uw organisatie, denk hierbij aan kortsluiting of servers die uit vallen. De specialist voor serverruimte reinigen.

Onze specialistische medewerkers reinigen uw computervloer zeer grondig met een reinigingsmiddel en een miniem aan vocht. Ook wordt er met micro- vezeldoeken gewerkt die een minimum aan statische elektriciteit afgeven. Eventueel kunnen wij de computervloer na reiniging voorzien van een beschermlaag of een coating die voldoet aan de ESD Norm. (Electrostatic Discharge of Elektrostatische ontlading) Op uw verzoek kunnen we ook de ruimte onder de verhoogde vloer schoonmaken met behulp van een krachtige industriƫle stofzuiger. Wilt u ook gebruik maken van onze computerreiniging.

Offerte aanvragen

Wanneer of waarom een computervloer reinigen:

  • Na een verbouwing of aanpassing komt er veelal stof en troep vrij, het is dan gewenst om de computervloer en bijvoorbeeld de ventilatieruimte daaronder grondig te reinigen, dit alles wordt zeer voorzichtig uitgevoerd.
  • Over het algemeen is uw serverruimte of computerruimte het kloppend hart van uw bedrijf of instelling, het is dan ook niet verstandig om dit door de reguliere schoonmaak aan te laten pakken met een sopje en een sponsje. Wij verzorgen uw periodieke reiniging van computervloeren voor u van a tot z.
  • Wij demonteren en reinigen de computervloer zeer behendig en plaatsen alle panelen weer netjes terug. U ondervindt hier geen last van tijdens het werkproces.
  • Patchkasten, servers en andere gevoelige computeronderdelen reinigen wij met zo min mogelijk vocht. Vraag gerust eens naar de oplossingen die wij hebben op het gebied van computervloer reiniging of het reinigen van server ruimtes en patch kasten.

Computervloer reinigen, computervloer schoonmaken, vloerpanelen reinigen computerruimtes. Computerreiniging en toetsenbord schoonmaken

 

Offerte aanvragen

computervloer schoonmaken
Het reinigen van computervloeren