Tapijt Onderhoud

Uw tapijt heeft naast het bieden van comfort, ook een representatieve waarde. Het is een van de eerste indrukken die een gast of klant bij en van u krijgt. Er zijn diverse reinigingsmethoden om uw vloerbedekking weer schoon te krijgen. Deskundigheid en ervaring bepalen hierin welke methode het beste toegepast kan worden. Wij zijn uw tapijtreiniger. Vloerbedekking reinigen of vloerbedekking schoonmaken, hieronder de methodes.

Naast de diverse reinigingsmethoden die Clean Expert biedt, kunt u ook uw tapijt vlek- en vuilafstotend maken het zogeheten impregneren, tevens kunnen wij uw tapijt anti-statisch behandelen.

Bij het behandelen gaan wij uit van de zogeheten drie stappen, namelijk: het reinigen, beschermen en onderhouden van tapijt. Clean Expert neemt voor u de eerste 2 stappen uit handen, de laatste stap het zogeheten onderhouden doet u zelf door het dagelijks of wekelijks te reinigen.

  1. Wij geven uw tapijt een diepte reiniging, hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale shampoos en reinigingsmiddelen, deze reiniging kan zowel nat als droog worden toegepast.
  2. Wij beschermen u tapijt door het zogeheten impregneren, het oppervlak wordt behandeld met een onderhoudsproduct, dit product heeft een beschermende  functie voor het tapijt, het stoot vuil af en vertraagd de opname van vlekken.
  3. De dagelijkse onderhoud van het tapijt ligt geheel in uw handen of die van de facilitaire dienstverlening in uw gebouw. Voor het behoudt van uw tapijt is onderhoud de cruciale sleutel. Tapijt schoonmaken.

 

Vloerbedekking schoonmaken. Vloer schoonmaken.