Skip to content

RETAIL

Voor supermarkten, winkelketens, warenhuizen, banken, museums, grote of kleine winkels, hebben hebben altijd een specialistische oplossing op maat

U verkoopt, wij maken schoon

Periodiek vloer onderhoud doet u met de clean expert. Wij begrijpen als geen ander dat u bezig bent met het verkopen van producten in uw winkel… Lees hier alles wat we voor u kunnen betekenen.

Wat onze specialisten voor u kunnen betekenen

Na een bepaalde periode van normaal onderhoud, ziet u knelpunten in de schoonmaak komen. Denk aan zichtbare looppaden in uw winkel, koelvitrines en schappen die niet meer aan de normering van uw keten voldoen, bedrijfskantines en magazijnen zijn niet meer zo schoon zoals u wilt. Hier komt het specialistisch reinigen van de Clean expert om de hoek kijken.

Onze vakmensen kunnen u voorzien van raad en daad

Wat wij kunnen betekenen voor de Retail branche

Hieronder beschrijven wij een paar herkenbare struikelblokken waar wij u met raad en daad bij kunnen staan:

  • Dieptereinigen van sanitair blokken, koelvitrines of grote stellingen. Volgens de strengste normen reinigen wij uw inventaris.
  • Herstellen of diepte reinigen van alle vloeren binnen uw organisatie. Reinigen en impregneren van keramische- of natuursteen tegel vloeren. Strippen en opblokken van linoleum of marmoleum. Rreinigen van strizo en grindvloeren. Eventuele tapijtreiniging of vervanging en reiniging van entree matten.
  • Anti grafitti, het reinigen en het daarna beschermen tegen grafitti op uw gevels.
  • Gunstige tarieven voor het ’s avonds, ’s nachts of in het weekeinde reinigen.
  • Heeft u meerdere panden dan zijn er gunstige tarieven met staffel kortingen.

Retail vloeronderhoud, voor wie?

Voor supermarkten, winkelketens, warenhuizen, banken, musea’s, grote- of kleine winkels, hebben wij altijd een specialistische oplossing op maat.
Geïnteresseerd? Bel ons snel voor een vrijblijvende inventarisatie.
Back To Top
×