Skip to content

ONDERAANNEMING

Wij kunnen middelgrote- en grote schoonmaakbedrijven ondersteunen in specialistisch onderhoud

Redt u het niet met het periodiek onderhoud?

Behalve via onze rechtstreekse opdrachtgevers, nemen wij vaak ook het specialistisch onderhoud uit handen van middelgrote- en grote schoonmaakbedrijven. Lees hier over de mogelijkheden, voordelen en voorbeelden van onder aanneming.

De voordelen van onderaanneming

De grote schoonmaakbedrijven halen vaak contracten binnen via Europese aanbestedingen. In deze aanbestedingen wordt tegenwoordig ook het specialistisch onderhoud meegenomen. De reguliere facilitaire medewerkers komen hier vaak handen en ervaring te kort om het specialistisch onderhoud in goede banen te leiden.

Ervaring wijst uit dat het voor de schoonmaakbedrijven aantrekkelijker is om dit via onderaanneming te doen. Enkele voordelen zijn:

U houdt zich bezig met de core business van uw bedrijf

U kunt zich volledig concentreren op uw core business, zoals bijvoorbeeld de dagelijkse schoonmaak. U hoeft dus niet uw medewerkers te instrueren dat ze periodiek een extra handeling moeten doen. Dit leidt vaak tot frustratie en irritatie binnen uw organisatie.

Besparen van dure investeringen

Vaak is het zo dat bij het periodiek reinigen er gebruik wordt gemaakt van dure reinigingsmiddelen en machines. Dit zijn producten waar wij dagelijks mee werken en u als regulier schoonmaakbedrijf maakt hier misschien maar één of twee keer per jaar gebruik van. Dit zijn voor u dure investeringen. Onderaanneming is dan de oplossing.

Ontzorgen

Doordat onze medewerkers bekent zijn met de speciale behandeltechnieken en de juiste doseringen en gebruik van speciale reinigingsmiddelen hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Vakanties, feestdagen en niet reguliere arbeidsdagen

Wij zijn het gewend. Een feit is dat scholen of scholengemeenschappen vakanties gebruiken om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Dit geldt vaak ook voor grote ondernemingen en bedrijven. Clean Expert is in deze tijden uw partner. Voor ons zijn dit de tijden dat wij overuren draaien en de service verlenen die u van ons verwacht.

Wij nemen de specialistische schoonmaak zorgeloos van uw over

Voorbeelden van onderaanneming

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onder aanneming voor specialistisch onderhoud.

Scholen en scholengemeenschappen

In de vakanties worden de vloeren weer opnieuw behandeld. Vaak worden vloeren zoals linoleum, marmoleum en pvc vloeren gereinigd en opnieuw in de was gezet. Het zogeheten polymeren. 70 tot 80 % van de reguliere schoonmaakbedrijven besteed dit via onderaanneming uit.

Natuursteen onderhoud

Na een periode van koude en nattigheid is het weer tijd om het natuursteen een opknapbeurt te geven. Vaak worden entrees van grote ondernemingen flink onder handen genomen. Verschillende behandeltechnieken, zoals het natuursteen polijsten, natuursteen kristalliseren of het natuursteen impregneren of het kleur verdiepen zijn dan specialiteiten die wij in een handomdraai voor u overpakken. 50 tot 60 % van de reguliere schoonmaakbedrijven besteedt dit via onderaanneming uit. Binnen nu en een paar jaar zal dit procentueel explosief stijgen. Ervaring van de laatste paar jaren wijst uit, dat frequente schoonmaak van zogenaamde avonturiers, er meer natuursteen wordt verpest dan goed wordt gedaan.

Dieptereiniging grootkeukens en sanitair

Speciale behandeltechnieken om uw grootkeukens en sanitair weer volgens de wettelijke normen te laten blinken.

Back To Top
×