Skip to content

HORECA

Wij leveren onze diensten, advies en expertise aan een breed scala klanten

Voor deze branche is specialistisch onderhoud een must

Horeca bedrijven zoals hotels, restaurants, bistro’s en discotheken hebben te maken met zeer strenge hygiëne regels, die zijn opgelegd door de Nederlandse overheid. Dit geldt ook voor het periodiek reinigen van bungalow parken en attractieparken. Uw wilt toch niet dat uw gasten of controlerende instanties vinden dat u er een rommeltje van maakt? Lees hier alles wat we voor u kunnen betekenen.

Wat onze specialisten voor u kunnen betekenen

Onze specialiteiten op dit vakgebied, het diepte reinigen van kleine tot zeer grote keukens en sanitair. Het reinigen van wanden en plafonds, periodiek onderhoud zoals het tapijt reinigen en beschermen, natuursteen onderhoud of het impregneren hiervan, het reinigen en beschermen van elastische vloeren zoals linoleum en marmoleum maar ook het reinigen van ventilatie systemen behoren tot gerichte oplossingen voor uw horeca etablissement, attractie of bungalow.

Op zoek naar specialistisch reinigen voor Horeca aangelegenheden?

De Clean Expert is specialist op het gebied van specialistisch reinigen en onderhouden van horeca. Van het reinigen van keukens, sanitair, wanden, plafonds, meubelstof of vloeren. Het hele pakket kunnen wij specialistisch reinigen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Dit kan telefonisch, per App of via ons online contact formulier.

Back To Top
×