Horeca reiniging

Onder deze branche is specialistisch onderhoud een must. Horeca bedrijven zoals hotels, restaurants, bistro’s en discotheken hebben te maken met zeer strenge hygiĆ«ne regels opgelegd door de Nederlandse overheid. Dit geldt ook voor het periodiek reinigen van bungalow parken en attractieparken, uw wilt toch niet dat gasten of controlerende instanties vinden dat u er een rommeltje van maakt.

Onze specialiteiten op dit vakgebied, het diepte reinigen van kleine tot zeer grote keukens en sanitair. Het reinigen van wanden en plafonds, periodiek onderhoud zoals het tapijt reinigen en beschermen, natuursteen onderhoud of het impregneren hiervan, het reinigen en beschermen van elastische vloeren zoals linoleum en marmoleum maar ook het reinigen van ventilatie systemen behoren tot gerichte oplossingen voor uw horeca etablissement, attractie of bungalow.

Werkwijze, samen met u inventariseren wij de te reinigen projecten, eventuele certificering voor het diepte reinigen van keukens behoren hierbij ook tot de oplossingen. Nadat inventarisatie van de schoonmaak wensen heeft plaats gevonden ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord van de offerte gaan wij alles inplannen in samenspraak met u. Speerpunten hierbij zijn wordt er ’s nachts gewerkt of in het weekeinde, ontvangen van de juiste sleutels als ook de alarmcodes. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes gepland en uitgevoerd wordt. Horeca reiniging.

Verschillende speciale reinigingsmethodes die worden toegepast in de horeca

Offerte aanvragen