Skip to content

OVER ONS

De Clean Expert. Ontzorgers van specialistische schoonmaakdiensten en aanbieders van periodiek onderhoud

De Clean Expert, vakmannen in specialistisch reinigen en onderhoud

Wij noemen ons niet voor niets de Clean Expert. Alles op het gebied van specialistisch reinigen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beheersen een lange reeks van specialiteiten op het gebied van periodiek onderhoud. Graag stellen wij ons voor.

De clean expert. Betrokken, betrouwbaar en flexibel

Of het nu gaat om gevelreiniging, glasbewassing, het reinigen van elastische vloeren, of het onderhouden van natuursteen. Een dieptereiniging voor het sanitair of zogeheten grootkeukens, of het reinigen van ventilatiekanalen en opleveringsschoonmaken. Wij doen het!

Ervaren en facilitaire medewerkers

Alle disciplines die we uitvoeren worden door ervaren facilitaire medewerkers gedaan, gedegen kennis van schoonmaakmiddelen en het juiste gebruik hiervan is dan ook een pre, het reinigen is specialistisch en onze medewerkers worden continu bijgeschoold. Wij hanteren een laagdrempelig karakter binnen onze organisatie en u heeft altijd een vaste aanspreekpartner binnen onze organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij de Clean Expert al jaren een begrip. Binnen onze schoonmaak organisatie hanteren wij een strakke logistieke planning. Dit geldt ook voor het gebruik van onze reinigingsproducten. Doseringen worden nauwkeurig afgemeten. Daarnaast voldoen al onze producten aan de hoogste milieu eisen, die eraan gesteld worden.

Ideale aanvulling voor schoonmaakbedrijven

Clean Expert is de ideale aanvulling op uw dagelijkse schoonmaakbedrijf. Het periodiek reinigen en beschermen van linoleum of marmoleum vloeren, het diepte reinigen van sanitair of grootkeukens, wand- en plafondreiniging.  Het is allemaal geen probleem voor ons. Wij nemen de specialistische schoonmaak zorgeloos van uw over.

Advies en de levering van diverse reinigingsproducten

Buiten het aanbieden van onze diensten, kunt u bij ons ook terecht voor advies en de levering van diverse producten. Reinigingsmiddelen in grootverpakking, speciale machines voor het diepte reinigen van interieur en exterieur. Maar wij kunnen ook iets betekenen voor het maken van meerjarige onderhoudsplannen voor uw periodieke onderhoud.

Kortom kiest u voor Clean Expert, dan kiest u voor een bedrijf dat betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan

Back To Top
×