Skip to content

BETON REINIGEN & ONDERHOUDEN

Tips voor het schoonmaken, reinigen en onderhouden van beton vloeren

Goed beschermt beton heeft vele voordelen!

Tegenwoordig vinden we steeds meer betonnen vloeren in onze woonruimtes, kantoren, bedrijfspanden en gebouwen. Echter een goede bescherming van beton is een cruciaal aspect om hier de optimale levensduur te behalen. Daarnaast heeft goed onderhouden beton ook vele voordelen. Ontdek ze hier.

De voordelen van beton reinigen

Een goed resultaat begint bij de kern. Projectbegeleiding van A tot Z als het gaat om het schuren of polijsten van beton. Bij ons wel. Enkele voordelen van een goed behandelde betonvloer staan hieronder uitgelicht:

Slipvrij

Een betonnen vloer die gepolijst is, heeft een hoge antislip waarde. Ook al lijkt dit visueel niet het geval bij een betonnen vloer.

Brandvertragend

Een betonnen vloer die goed geschuurd en gepolijst is, is brandwerend.

Vermindert elektrostatische ontlading

Een gepolijste beton vermindert het gevaar op geleiding, wordt veelal toegepast in bedrijfsgebouwen waar hoge voltages aanwezig zijn

Gemakkelijker te reinigen en onderhouden

Een verdichte betonvloer, gecreëerd door het polijsten, is eenvoudiger te onderhouden.

Een gepolijste betonvloer is slipvrij, brandvertragend, vermindert elektrostatische ontlading en is gemakkelijker te reinigen en onderhouden

Verschillende speciale reinigingsmethodes die worden toegepast voor beton

Er zijn verschillende specialistische reinigingsmethodes die we kunnen toepassen voor beton. Bij deze een overzicht van de verschillende behandeltechnieken:

Back To Top
×