De meeste kinderdagverblijven, scholen en scholengemeenschappen besteden hun periodiek en specialistisch onderhoud uit aan schoonmaak bedrijven. Clean expert neemt hierbij zorgeloos uw periodiek onderhoud uit handen. Hygiëne en veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden voor de instellingen.

Onder het specialistisch onderhoud verstaan wij het periodiek reinigen en beschermen van vloeren in algemene ruimtes,klaslokalen en gymzalen, glasbewassing en het reinigen van ventilatieroosters.  Deze werkzaamheden vinden vaak plaats in de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie.

Onze werkwijze. Ieder kinderdagverblijf of school wordt van te voren geïnventariseerd, hierbij wordt met u samen de doelstelling besproken en de te verwachten periodieke schoonmaak duur. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord van de offerte wordt in samenspraak met u de planning doorgenomen, belangrijke punten zoals het overhandigen van sleutels en alarmcodes volgen veelal in de laatste dagen voor de uitvoer van het specialistisch reinigen.

Offerte aanvragen