Skip to content

SCHOLEN

Voor het beschermen van vloeren in algemene ruimtes, klaslokalen en gymzalen, glasbewassing en het reinigen van ventilatieroosters

Wij zorgen voor een hygiënische en veilige situatie

De meeste kinderdagverblijven, scholen, scholengemeenschappen en universiteiten besteden hun periodiek en specialistisch onderhoud uit aan schoonmaak bedrijven. Clean expert neemt hierbij zorgeloos uw periodiek onderhoud uit handen. Hygiëne en veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden voor de instellingen. Lees hier alles wat we voor u kunnen betekenen.

De werkwijze van onze specialisten

Ieder kinderdagverblijf of school wordt van te voren geïnventariseerd, Hierbij wordt samen met u de doelstelling besproken en de te verwachten periodieke schoonmaak duur. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Na akkoord van de offerte wordt in samenspraak met u de planning doorgenomen. Belangrijke punten, zoals het overhandigen van sleutels en alarmcodes, volgen veelal in de laatste dagen voor de uitvoer van het specialistisch reinigen.

Wij zorgen voor een hygiënische en veilige situatie

Wat verstaan we onder specialistisch onderhoud?

Onder het specialistisch onderhoud verstaan wij het periodiek reinigen en beschermen van vloeren in algemene ruimtes, klaslokalen en gymzalen. Plus glasbewassing en het reinigen van ventilatieroosters.
Deze werkzaamheden vinden vaak plaats in de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie.
Back To Top
×