Bittere noodzaak ?

Jaarlijks vallen er vele duizenden mensen door een te gladde vloer. Dit komt voor op zowel droge en natte vloeren in openbare gebouwen maar ook bij een badkamer in particulier gebruik. Een antislip meting met daarbij een behandelplan biedt hierbij de oplossing. Een vloer stroever maken.

Meten is weten

Wanneer heeft u een te gladde vloer ? Hier komt u achter door middel van een antislip meting. U maakt met ons een afspraak en wij komen bij u op locatie een antislip meting uitvoeren. De antislip meting die wij toepassen is zowel een droge meting als een natte meting op u tegels, linoleum, PVC, marmoleum, natuursteen of een andere vloer soort. Deze meting wordt gedaan met verschillende zooltjes van rubber en leer. Een meting wordt gedaan over een afstand van 50 cm, 75 cm of 100 cm.  Na de meting ontvangt u van ons de digitale resultaten en een eventueel behandelplan om de vloer antislip te maken. Na deze antislip meting  en of antislip behandeling voldoet u vloer aan de Duitse norm DIN 51097. Al onze antislip metingen worden gedaan met de apparaten van MCS Mechanik.

Offerte aanvragen

Duur ?

Een antislip meting kost u € 200,- exclusief de verschuldigde btw. Wij komen op locatie een antislip meting uitvoeren. U ontvangt van ons bij de factuur de meetresultaten en een  eventueel vrijblijvend behandelplan. Voor een antislip meting van een nieuw product kunt u even een afspraak maken met ons, u kunt dan bijvoorbeeld een tegel van natuursteen, of een stuk marmoleum opsturen naar ons. De minimale afmeting moet 60 centimeter zijn om een goed meetresultaat neer te zetten.

Wilt u direct een afspraak maken, ga dan naar het contactformulier  of bel even naar 071-361 5844

Garantie

Bij vloeren die antislip zijn gemaakt met een hoge belopingsgraad veelal bedrijfsmatig geven wij een garantie van 5 jaar. Voor badkamers die antislip zijn gemaakt in de particuliere sfeer wordt een garantie periode afgegeven van 8 jaar. Garanties gelden alleen bij een goed onderhoud. Eventueel kunnen wij een sluitend onderhoudscontract aanbieden waarbij er ieder jaar een dieptereiniging en antislip meting plaatsvindt.

Stroef maken van vloeren. Antislip meting vloeren. Slipweerstand meten. Antislip effect meten.

Offerte aanvragen

Antislip meting, stroef maken van vloeren