Skip to content

ANTISLIP METING

Clean Expert maakt gladde vloeren stroever, veiliger en zo voorkomt u vervelende ongelukken

De bittere noodzaak van antislip meten

Jaarlijks vallen er vele duizenden mensen door een te gladde vloer. Dit komt voor op zowel droge- en natte vloeren in openbare gebouwen, maar ook bij een badkamer in particulier gebruik. Een antislip meting, met daarbij een behandelplan, biedt hierbij de oplossing. Lees hier alles over een vloer stroever maken.

Antislip “Meten is weten”

Wanneer heeft u eigenlijk een te gladde vloer? Goede vraag…
Hier komt u achter door middel van een antislip meting. U maakt met ons een afspraak en wij komen bij u op locatie een antislip meting uitvoeren. De antislip meting die wij toepassen, is zowel een droge meting als een natte meting op u tegels, linoleum, PVC, marmoleum, natuursteen of een andere vloer soort.

Deze meting wordt gedaan met verschillende zooltjes van rubber en leer. Een meting wordt gedaan over een afstand van 50 cm, 75 cm of 100 cm.  Na de meting ontvangt u van ons de digitale resultaten en een eventueel behandelplan om de vloer antislip te maken.

Na deze antislip meting  en of antislip behandeling voldoet u vloer aan de Duitse norm DIN 51097. Al onze antislip metingen worden gedaan met de apparaten van MCS Mechanik.

Wat zijn de kosten van een antislip meting?

Een antislip meting kost u € 200,- exclusief de verschuldigde btw. Wij komen op locatie een antislip meting uitvoeren. Naast de factuur, ontvangt u van ons de meetresultaten en een eventueel vrijblijvend behandelplan.

Voor een antislip meting van een nieuw product kunt u even een afspraak maken met ons. U kunt dan bijvoorbeeld een tegel van natuursteen, of een stuk marmoleum naar ons opsturen. De minimale afmeting moet 60 centimeter zijn om een goed meetresultaat neer te zetten.

Wilt u direct een afspraak maken, ga dan naar het afspraken formulier, bel even naar 071-361 5844, of app ons.

Moet het vaak gebeuren?

Het dieptereinigen van sanitair valt onder het periodiek onderhoud bij een gebouw. Het is dan ook altijd verstandig vooraf met een van onze adviseurs een afspraak in te plannen, zodat hierin de wensen en eisen duidelijk zichtbaar worden als het gaat om de reiniging van het sanitair.

Antislip meting garantie van Clean Expert

Bij vloeren die antislip zijn gemaakt met een hoge belopingsgraad, veelal bedrijfsmatig, geven wij een garantie van 5 jaar. Voor badkamers die antislip zijn gemaakt in de particuliere sfeer, wordt een garantie periode afgegeven van 8 jaar.

Garanties gelden alleen bij een goed onderhoud. Eventueel kunnen wij een sluitend onderhoudscontract aanbieden waarbij er ieder jaar een dieptereiniging en antislip meting plaatsvindt.

Stroef maken van vloeren. Antislip meting vloeren. Slipweerstand meten. Antislip effect meten.

Back To Top
×