Skip to content

SANITAIR REINIGING

Clean Expert pakt bij het specialistisch reinigen van sanitaire ruimtes alle vervuiling grondig aan

Dieptereiniging sanitair

Dagelijks onderhoud van sanitair is niet voldoende. Zeker niet op plaatsen die moeilijk benaderbaar zijn. Organische en anorganische vervuiling (urinezout, vet, kalkaanslag en fecale residuen) hechten zich op deze plaatsen in uw sanitair groepen.. Het reinigingen van sanitair is een specialistische aangelegenheid en lees hier over alle mogelijkheden.

De noodzaak van het diepte reinigen van sanitair

Dieptereiniging van sanitair is een specialistisch onderdeel waar vaak een beetje met argusogen naar wordt gekeken. Hardnekkige aanslag en een toename van bacteriën groei is dan alleen nog een kwestie van tijd.

Clean Expert pakt bij het specialistisch reinigen van sanitaire ruimtes alle vervuiling grondig aan

Het reinigen of het schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen, douchecabines, baden en voetbaden worden op professionele wijze toegepast. Soms is het nodig om eventuele sanitaire delen te te demonteren. Denk hierbij aan wc potten of beschermkapjes. In andere gevallen komt dit niet ter sprake en volstaat de sanitaire dieptereiniging op zich.

Graag weten hoe wij samen met u doelgerichte inventarisatie plannen kunnen maken voor de dieptereiniging van sanitair? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met ons.

Waarom is het diepte reinigen van sanitair zo belangrijk?

Naast de noodzaak van het diepte reinigen van sanitair, zijn er ook voordelen, zoals

  • Langere levensduur van sanitair en installaties
  • Fris ruikend en ook fris ogend sanitair
  • Lager ziekteverzuim door hogere hygiëne

Moet het vaak gebeuren?

Het dieptereinigen van sanitair valt onder het periodiek onderhoud bij een gebouw. Het is dan ook altijd verstandig vooraf met een van onze adviseurs een afspraak in te plannen, zodat hierin de wensen en eisen duidelijk zichtbaar worden als het gaat om de reiniging van het sanitair.

Wat zijn de kosten van dieptereiniging van sanitair?

Is een sanitaire dieptereiniging duur? Daar kunnen wij u geen passend antwoord op geven. Wel is het zo, dat werken in een schone omgeving mensen motiveert. Tevens is er hierdoor een lagere kans op ziekmelding van een werknemer. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende inventarisatie laten plaatsvinden bij u op locatie.

Back To Top
×