Skip to content

BETON SCHUREN

Egaliseren van beton. De noodzaak van schuren van beton

De noodzaak en het nut van beton schuren

Het schuren van beton kan een relatief dure aangelegenheid zijn die de meeste mensen niet noodzakelijk vinden en graag achterwege laten. Maar dat is vaak helemaal niet verstandig. Uiteindelijk kunnen de kosten van een bruikbare betonvloer nog hoger oplopen, als deze niet eerst geschuurd is. Lees hier alles over het nut en de noodzaak van het schuren van beton.

Waarom beton schuren?

Meestal wordt het beton ruw gestort en hierna gevlinderd. Veelal is het zo dat hierna het beton nog geschuurd dient te worden. Schuurmachines met diamant koppen egaliseren het beton waardoor een gladde maar toch ruwe vloer achterblijft. De betonnen vloer wordt meestal ruw gestort in een vroeger stadium, veelal is het zo dat er nog veel beschadigingen optreden aan de vloer.

De Clean Expert neemt dit proces volledig uit handen voor u. Bent u een aannemer, architect of een particulier eigenaar van een pand neem dan ruimschoots voor het oplever stadium even contact met ons op. In samenspraak met u plannen wij alles tot in de puntjes. Dit scheelt u een stuk aan stress en overtollige kosten.

Wanneer beton schuren?

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden wanneer beton geschuurd dient te worden. Staat u vraag of oplossing er niet tussen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Het verwijderen van oude lijmlagen, coatings of impregnering
  • Bij zogeheten verregende betonvloeren
  • Bevroren betonvloeren
  • Normen volgens EU richtlijnen
  • Verwijderen van oneffenheden, vloeronderhoud
  • Eerste fase voor het beton polijsten
Back To Top
×