Skip to content

ELASTISCHE EN HARDE VLOEREN REINIGEN & ONDERHOUDEN

Tips voor het schoonmaken, reinigen en onderhouden van elastische- en harde vloeren

Vloeronderhoud elastische vloeren

Onderhoud aan harde en elastische vloeren: Marmoleum, Linoleum, PVC en vele andere elastische- of harde vloeren dienen periodiek onderhouden te worden. Clean Expert biedt alle soorten onderhoud voor deze vloeren aan, van sprayen en opblokken tot het kaal of diep strippen aan toe. Lees hier over alle mogelijkheden die wij bieden.

Clean Expert maakt uw bestaande harde of elastische vloer weer als nieuw

De Cleanexpert maakt uw bestaande harde of elastische vloer weer als nieuw, en kan hem dan voor jaren onderhouden zonder te strippen (het verwijderen van oude waslagen op marmoleum, linoleum of PVC ). Het verwijderen van krassen en randvervuiling behoren tot onze diensten. Eventuele kleine reparaties, zoals het aanleggen van nieuwe lasnaden en het afkitten van de vloeren, behoren optioneel tot onze activiteiten.

Wanneer de vloeren weer “geconserveerd” dienen te worden, kunt u kiezen uit ultramatte coatings tot aan hoogglans coatings aan toe. Vloeronderhoud van linoleum verduurzamen tot vele jaren langer, kan met een goed periodiek onderhoudsplan van de Clean Expert.

Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!

Verschillende speciale reinigingsmethodes die worden toegepast voor elastische – en harde vloeren

Er zijn verschillende specialistische reinigingsmethodes die we kunnen toepassen voor harde vloeren en elastische vloeren. Ga direct naar een van onderstaande links om de mogelijkheden te bekijken:

Back To Top
×