Skip to content

TAPIJT REINIGEN & ONDERHOUDEN

Tips voor het schoonmaken, reinigen en onderhouden van tapijt en vloerbedekking

Representatief tapijt

Uw tapijt heeft naast het bieden van comfort, ook een representatieve waarde. Het is een van de eerste indrukken die een gast of klant bij en van u krijgt. Er zijn diverse reinigingsmethoden om uw vloerbedekking weer schoon te krijgen. Deskundigheid en ervaring bepalen hierin welke methode het beste toegepast kan worden. Wij zijn uw tapijtreiniger. Vloerbedekking reinigen of vloerbedekking schoonmaken, hieronder de methodes.

Tapijt en vloerbedekking onderhouden volgens een 3 stappenplan

Naast de diverse reinigingsmethoden die Clean Expert biedt, kunt u ook uw tapijt vlek- en vuilafstotend maken. Het zogeheten impregneren. Tevens kunnen wij uw tapijt anti-statisch behandelen.

Bij het behandelen gaan wij uit van de zogeheten drie stappen, namelijk: het reinigen, beschermen en onderhouden van tapijt. Clean Expert neemt voor u de eerste 2 stappen uit handen. De laatste stap het zogeheten onderhouden doet u zelf door het dagelijks of wekelijks te reinigen.

Stap 1: Het reinigen van tapijt

Wij geven uw tapijt een diepte reiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale shampoos en reinigingsmiddelen. Deze reiniging kan zowel nat als droog worden toegepast.

Stap 2: Het beschermen van tapijt

Wij beschermen uw tapijt door het zogeheten impregneren. Hierbij wordt het oppervlak behandeld met een onderhoud product. Dit product heeft een beschermende functie voor het tapijt. Het stoot vuil af en vertraagd de opname van vlekken.

Stap 3: Het onderhouden van tapijt

Het dagelijkse onderhoud van het tapijt ligt geheel in uw handen of die van de facilitaire dienstverlening in uw gebouw. Voor het behoud van uw tapijt is onderhoud de cruciale sleutel. Tapijt schoonmaken.

Specialistisch tapijt reinigen en onderhouden

Jaarlijks doet de Clean Expert het specialistisch onderhoud van tapijt in kantoren, maar bijvoorbeeld ook in hotels. Hier een voorbeeld van tapijt onderhoud in een groot dependance kantoor.

Voorbeelden van tapijtonderhoud in een hotel, kunt u bekijken in ons Hogerhuys pvc- en tapijt onderhoudsproject.

Back To Top
×