Skip to content

KANTOREN

Specialistisch reinigen van kantoren en gebouwen, waarvan de noodzaak vaak niet tijdig wordt herkend

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers een schone en fijne plek hebben om te werken

Het is bewezen dat werknemers veel waarde hechten aan een schone werkplek. Ze vinden het zelfs belangrijk. Grote organisaties herkennen vaak niet de struikelblokken op het gebied van specialistisch reinigen. Enkelen voorbeelden van het niet herkennen zijn de ventilatie roosters die niet schoon zijn. Maar ook het schoonhouden van computers, bekleding van stoelen en het op tijd reinigen van beveiligde server ruimtes wordt vaak niet tijdig herkend. Lees hier alles wat we voor u kunnen betekenen.

Wat onze specialisten voor u kunnen betekenen

Samen met de facilitair manager binnen de organisatie, gaan we de zogeheten struikelblokken inventariseren.

Nadat alles geïnventariseerd is, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het periodiek schoonmaken. Vaak wordt er een offerte gemaakt met een langere onderhoud frequentie van 3 tot 5 jaar.

Na het akkoord geven van de offerte gaan we de schoonmaak werkzaamheden inplannen. Bij grote kantoren en gebouwen wordt vaak ’s nachts gewerkt om het bedrijfsproces bij u zo min mogelijk te verstoren.

Verschillende speciale reinigingsmethodes die worden toegepast in de horeca

Er zijn verschillende reinigingsmethodes die we kunnen toepassen in de horeca. Bij deze een overzicht van de verschillende behandeltechnieken:

Back To Top
×