In keukens van grote bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, ziekenhuizen hotels en reguliere restaurants worden dagelijks meerdere malen per dag snacks, gerechten en desserts bereid voor medewerkers, gasten en patiënten. Door het intensieve gebruik van ovens, magnetrons, frituurpannen en koelkasten is de kans zeer groot dat er vervuiling optreedt die op den duur moeilijk te verwijderen is. Vet, stof en vuil gaat zich hechten op plaatsen in de grootkeukens waar men met de reguliere schoonmaak niet bijkomt. Hierbij is een kans op toename van ongedierte en een afnamen van de vereiste hygiëne voorschriften opgesteld volgens de HACCP norm. Grootkeukens die een dieptereiniging ondergaan blijven schoner en voor de reguliere schoonmaak makkelijker behandelbaar.

Dieptereiniging grootkeukens. In samenspraak met u maken we een inventarisatie van de te reinigen keuken. Hierbij wordt gekeken of er componenten zoals afzuigkappen of bepaalde delen van koel- en vriescellen verwijderd dienen te worden voor een optimale reiniging. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord van de offerte zullen wij een afspraak in gaan plannen om de reiniging toe te passen in de grootkeuken. Uiteraard wordt bij oplevering een certificaat uitgegeven voor de vereiste HACCP norm.

Kort samengevat wat de voordelen zijn van een dieptereiniging bij een grootkeuken

  • minder kans op ongedierte
  • gezonder werkklimaat
  • hogere productiviteit werknemers
  • langere levensduur van de apparatuur in de grootkeukens
  • makkelijker onderhoud voor de reguliere schoonmaak
Hier kunt u meer lezen over de HACCP richtlijnen.

Wilt u meer weten over de dieptereiniging van keukens, of andere facilitaire diensten die wij aanbieden, neemt u dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Dieptereiniging grootkeukens