Dieptereiniging sanitair

Dagelijks onderhoud van sanitair is niet voldoende, zeker niet op plaatsen die moeilijk benaderbaar zijn. Organische en anorganische vervuiling ( urinezout, vet, kalkaanslag en fecale residuen ) hechten zich op deze plaatsen in u sanitair groepen. Dieptereiniging van sanitair is een specialistisch onderdeel waar vaak een beetje met argusogen naar wordt gekeken. Hardnekkige aanslag en een toename van bacteriƫn groei is dan alleen nog een kwestie van tijd.

Clean Expert pakt bij het specialistisch reinigen van sanitaire ruimtes alle vervuiling grondig aan. Het reinigen of het schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen, douchecabines, baden en voetbaden worden op professionele wijze toegepast. Soms is het nodig om eventuele sanitaire delen te te demonteren, denkt u hierbij aan wc potten of beschermkapjes. In andere gevallen is dit niet ter sprake en volstaat de sanitaire dieptereiniging op zich.

Graag weten hoe wij samen met u doelgerichte inventarisatie plannen kunnen maken voor de dieptereiniging van sanitair, maak dan snel een vrijblijvende afspraak met ons.

Offerte aanvragen

Waarom is het diepte reinigen van sanitair zo belangrijk ?

  • langere levensduur van sanitair en installaties
  • fris ruikend en ook fris ogend sanitair
  • lager ziekteverzuim door hogere hygiene

Moet het vaak gebeuren ?

Het dieptereinigen van sanitair valt onder het periodiek onderhoud bij een gebouw. Het is dan ook altijd verstandig vooraf met een van onze adviseurs een afspraak in te plannen zodat hierin de wensen en eisen duidelijk zichtbaar worden als het gaat om de reiniging van het sanitair. Het is verstandig om dit bijvoorbeeld te combineren met een dieptereiniging voor grootkeukens.

Dieptereiniging sanitair kosten ?

Is een sanitaire dieptereiniging duur ? Daar kunnen wij u geen passend antwoord opgeven. Wel is het zo dat werken in een schone omgeving mensen motiveert, tevens is er hierdoor een lagere kans op ziekmelding van een werknemer. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende inventarisatie laten plaatsvinden bij u op locatie.

Offerte aanvragen

dieptereiniging sanitair