Het reinigen van bureaustoelen, bankstellen en ander zitmeubilair, Clean Expert reinigt het voor u. Meubelstoffen hebben als eigenschap dat ze stof vasthouden. Mede hierom is het belangrijk dat deze specialistisch worden gereinigd, na deze reinigingsbeurt kunt u uw meubelstoffen weer vuil- en vlekafstotend laten maken het zogeheten impregneren, dit voorkomt in veel gevallen een snelle hervervuiling.

Bureaustoelen en ander kantoormeubilair met een hoog intensief gebruik, worden meestal periodiek onderhouden wat de levensduur aanzienlijk verlengd tegen een fractie van de aanschafwaarde. Zo is uw meubilair altijd schoon en representatief, ook zo prettig voor de eigen medewerker.

Bureaustoelen, bankstellen en ander meubilair worden behandeld volgens de excentriek methode, hierdoor wordt optimaal vuil opgenomen van stoelen en bankstellen. Hierna wordt het meubilair behandelt met een impregnaat, bij bankstellen van leer gebruiken wij zeer goede was soorten.

Offerte aanvragen

Wat is impregneren ?

Nadat het meubelstof droog en gereinigd is, worden de bureaustoelen, bankstellen of het zitmeubilair geïmpregneerd. Het impregneren van de meubelstof heeft zo haar voordelen:

  1. De gereinigde meubelstof krijgt vaak weer een diepere kleur, dit uit zich in een hogere representatie
  2. De meubelstof wordt meer vuil en vocht afstotend, in grote bedrijfskantines heeft dit meerder voordelen, hier wordt namelijk nogal veel geknoeid met drankjes en etensresten.
  3. Langere levensduur van bureaustoelen, bankstellen en zitmeubilair.

Het impregneren wordt vaak toegepast in horeca gelegenheden, bioscopen, zorginstellingen, ziekenhuizen en representatieve kantoren.

Ontgeuren van meubelstof

Doordat de meubelstof een dieptereiniging ondergaat worden vaak zure geurtjes zoals urine, gemorste melk en etenswaren volledig geneutraliseerd. Hierna adviseren wij u om de stoelen, bankstellen ( leer of andere stof ) of ander zitmeubilair altijd weer te impregneren.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, ga dan naar het contactformulier op onze site.

Offerte aanvragen

Meubelstof reiniging