Truckmount sproei extractie

Een van de krachtigste manieren om vloerbedekking en tapijt te reinigen. Het reinigen via een sproei extractie de ” Truckmount methode”. Opgewarmd water eventueel met een toegevoegd reinigingsmiddel wordt onder regelbare druk in het tapijt of de vloerbedekking ge├»njecteerd. Hierna wordt het residu direct weer krachtig afgezogen. Voordeel van deze sproei extractie methode voor het reinigen van tapijt en vloerbedekking is dat het kleine en grote vuildeeltjes afvoert. De sproeiextractie methode met de Truckmount geeft het beste effect als het om diepte reiniging en periodiek onderhoud van tapijt gaat. Specialistisch reinigen begint bij de Clean Expert.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door de Truckmount sproei extractie methode toe te passen wordt het gebruik van chemische reinigingsmiddelen gereduceerd tot een minimum. Deze methode heeft op het gebied van specialistisch tapijt reiniging de afgelopen jaren veel terrein gewonnen.

Impregneren 

Na afloop van de reiniging is het verstandig om vloerbedekking of tapijt te impregneren. Na het impregneren van uw tapijt zullen vlekken en vuil zich minder snel hechten.