Skip to content

TAPIJT REINIGING SPROEI EXTRACTIE

Eén van de krachtigste manieren om vloerbedekking en tapijt te reinigen

Tapijt grondig reinigen via Truckmount sproei extractie

Eén van de krachtigste manieren om vloerbedekking en tapijt te reinigen, is het reinigen via een sproei extractie die de ”Truckmount methode” wordt genoemd. Lees hier alles over deze manier van het reinigen van tapijt.

De Truckmount sproei extractie methode

Hoe werkt het reinigen van tapijt en vloerbedekking volgens de Truckmount methode? Wij leggen het graag uit.

Opgewarmd water, met eventueel een toegevoegd reinigingsmiddel, wordt onder regelbare druk in het tapijt of de vloerbedekking geïnjecteerd. Hierna wordt het residu direct weer krachtig afgezogen. Voordeel van deze sproei extractie methode, voor het reinigen van tapijt en vloerbedekking, is dat het kleine en grote vuildeeltjes afvoert.

De sproeiextractie methode met de Truckmount geeft het beste effect als het om diepte reiniging en periodiek onderhoud van tapijt gaat

Specialistisch reinigen begint bij de Clean Expert.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door de Truckmount sproei extractie methode toe te passen, wordt het gebruik van chemische reinigingsmiddelen gereduceerd tot een minimum. Deze methode, heeft op het gebied van specialistisch tapijt reiniging, de afgelopen jaren veel terrein gewonnen.

Impregneren om het tapijt te beschermen

Na afloop van de reiniging, is het verstandig om vloerbedekking of tapijt te impregneren. Na het impregneren van uw tapijt zullen vlekken en vuil zich minder snel hechten.

Back To Top
×